Το Kέντρο παιδιού, εφήβου και οικογένειας «Διάδραση» στηρίζει τους γονείς στις πράξεις και τις σκέψεις τους ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο τους και δημιουργεί, από την καινούργια χρονιά, μια νέα ομάδα γονέων.

Η σύγχρονη οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει ποικίλα και πολλές φορές σύνθετα ζητήματα. Ο ρόλος του γονέα είναι ένας ρόλος σύνθετος, προκλητικός και πιεστικός και το να είσαι καλός γονέας δεν είναι κάτι που απλώς τυχαίνει, είναι κάτι που θέλει υπομονή και καλές δεξιότητες αντιμετώπισης προβλημάτων, ενσυναίσθηση, αγάπη, συναισθηματική ωριμότητα.Η διαδικασία της ανατροφής είναι μια κοινή πορεία γονέων και παιδιών που χαράζεται με βήματα αργά μέσα από συμφωνίες και αρμονική συνύπαρξη αλλά και από τριβές και αντιπαραθέσεις.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται 2 φορές μηνιαίως και θα έχουν διάρκεια ~1,5 ώρας. Η ομάδα θα έχει διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να παίρνουν στήριξη και επιβεβαίωση, να θέτουν όρια χωρίς να χάνουν την υπομονή τους και την αξιοπρέπειά τους, να βρίσκουν τρόπους να ενδυναμώσουν την αυτονομία, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Κάθε μέρα γεννά καινούργιες ευκαιρίες στους γονείς να βιώνουν με τα παιδιά τους πλούσια και υγιή συναισθήματα. Κάθε νέα μέρα τους προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά τους, ευτυχισμένους μελλοντικούς ενήλικες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ARISTON TEST

PHOTO GALLERY

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Που θα μας βρείτε

ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

1ο Κέντρο στην οδό Χατζημιχάλη 71 στη Φιλιππούπολη Λάρισας

2ο Κέντρο στην οδό Αριστείδου 6 & Κύπρου 105, Λάρισα (Είσοδος από Αριστείδου)

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

1ο Κέντρο: Τηλ./Fax: 2410615642, Κιν.: 6940441578

2ο Κέντρο: Τηλ./Fax: 2413018574, Κιν.: 6940441568

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.